Прихильники Саакашвілі планують акції в різних містах України

Прихильники лідера партії "Рух нових сил" Міхеїла Саакашвілі мають намір провести ряд акцій протесту в декількох містах України з вимогами прийняття законів про імпічмент президента, про Антикорупційний суд, про вибори та відставку Луценка.

Про це повідомляється на офіційному сайті політичної сили, передають Патріоти України.

"З 19 до 22 грудня триватиме останній сесійний тиждень цього року, і до цього часу нардепи повинні виконати чотири вимоги. Перша вимога - закон про імпічмент президента. Друга - закон про Антикорупційне суді. Третя - у другому читанні прийняти новий закон про вибори. Четверта - підтримати відставку Генпрокурора Юрія Луценка ", - заявила член Ради партії "Рух нових сил Михайла Саакашвілі" Ольга Галабала на віче на Майдані Незалежності в неділю.

Вона заявила про збір підписів під петицією про імпічмент; їх необхідно зібрати не менше 25 тисяч.
Також, за словами члена ради партії, на протязі цього часу будуть організовуватися акції протесту "в містах в різних областях".

"Наступної неділі перед сесійним тижнем ми повинні зібратися вже з Михайлом Саакашвілі на свободу і дати остаточну сигнал влади", - заявила О.Галабала.

Вона також нагадала про наміри активістів прийти в понеділок під будівлю суду, який обиратиме запобіжний захід для М.Саакашвілі. "Завтра ми йдемо на суд до Михайла Саакашвілі. Без будь-яких провокацій. Ми мирно покажемо, що люди не вірять фейковий справах і вимагають припинити політичну розправу", - сказала О.Галабала.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...