Прихильники Саакашвілі взяли у безстрокову облогу садибу Луценків (відео)

Активісти "Руху нових сил" оголосили безстрокове пікетування помешкання генпрокурора Юрія Луценка з вимогою звільнити Северіона Дангадзе.

Як повідомляє прес-служба партії, у суботу її представники провели акцію під помешканням Луценка та розбили намет, передають Патріоти України.

"Ми тут вимагаємо, щоб до нас вийшов Луценко, вимагаємо зняти з Северіона Дангадзе 110 статтю КК і звільнити всіх політв'язнів",- цитує партія свого активіста Євгена Лук'янцева.

У прес-службі відзначили, що під будинком генпрокурора виставили велику кількість нацгвардійців та поліції. Серед мітингувальників були також батьки Дангадзе.

Як відомо, 4 грудня 2017 року правоохоронці затримали одного з лідерів "Руху нових сил" Міхеіла Саакашвілі, керівника Київського обласного осередку "РНС" Северіона Дангадзе. Прокуратура стверджує, що він "за узгодженням із самим Саакашвілі, звернувся через довірену особу до олігарха Сергія Курченка, який переховується від правоохоронців у Москві, з пропозицією фінансування діяльності Саакашвілі в обмін на інтереси членів злочинного угрупування". 6 грудня Дангадзе арештували на 60 діб без права застави за підозрою в державній зраді та співпраці з членами організованого злочинного угрупування. 29 січня 2018 року Печерський районний суд Києва подовжив арешт Дангадзе на 60 днів.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...