Приклала руку до вбивства чоловіка? - З'явилися нові подробиці про "зниклу" дружину депутата Жука

Вдова екс-депутата Сумської міської ради Анаталія Жука, якого вбили 2 серпня, із донькою перебуває у Росії. Вона попросила у РФ політичного притулку.

Анатолій Жук

Про це повідомив у Facebook перший заступник голови Нацполіції В’ячеслав Аброськін, передають Патріоти України.

"Ми отримали достовірну інформацію про те, що розшукувані безвісно зниклі вдова та донька, а також водій вбитого 2 серпня 2018 року колишнього керівника Сумського осередку Ліберально-демократичної партії Анатолія Жука... знаходяться в РФ. За нашими даними, жінка була затримана прикордонникам РФ під час незаконного перетину кордону в районі Єлізоветовки Глушковського району Курської області. Не зрозуміло за яких обставин, але невтішна вдова та колишній водій запросилиу РФ політичного притулку", - наголосив Аброськін.

"Жінка потерпілого, яка під час вбивства знаходилася поряд з ним, відразу після вбивства чоловіка відмовлялася співпрацювати з поліцією, посилаючись на свій хворий стан. Її адвокат звинувачував поліцейських у "бессєрдєчності" та нерозумінні здоров'я жінки, однак таке "погане самовідчуття" не завадило їй вночі перейти кордон", - підкреслив перший заступник голови Нацполіції.

"Ми продовжуємо проводити всі необхідні оперативно-розшукові та слідчі дії з метою встановлення особи, або осіб, причетних до вбивства, а також з’ясування всіх обставин скоєного злочину", - додав він.

Як повідомлялося, 2 серпня екс-депутата знайшли застреленим на подвір'ї власного будинку. Поліція розглядає кілька версій трагедії – від убивства на побутовому ґрунті до вчинення злочину у зв’язку з професійною діяльністю Жука. Жодних відеозаписів, які могли б зафіксувати злочин чи людей, причетних до нього, за даними прес-служби немає. Підозрювані у злочині не встановлені.

9 серпня стало відомо, що дружина і донька вбитого Жука зникли. Також зник водій екс-депутата. За даними поліції, 8 серпня вдова та донька екс-депутата та його водій вирушили автівкою Mitsubishi Lancer до родичів, і з того часу місце перебування всіх трьох залишається невідомим.

За однією з версій, до вбивства екс-депутата Сумської міськради Анатолія Жука може бути причетна його дружина.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...