Прилепіну нагадали, як він працював "на Держдеп"

Відомий російський журналіст Аркадій Бабченко звернувся до письменника, бойовика так званої "ДНР" Захара Прилепіна і нагадав йому про те, як він працював в опозиційних ЗМІ і дотримувався зовсім не таких ідей, як зараз.
Захар Прилепін

У своєму пості в соцмережі Бабченко нагадує Прилепіну, що той з 2007 по 2015 роки був генеральним директором і головним редактором "Нової газети" в Нижньому Новгороді, передають Патріоти України.

"Сім, на секундочку, років. До дві тисячі, секундочку, п'ятнадцятого. Уже рік як війна йшла. Вже рік як бандерівці російських хлопчиків розпинали. А ти все ще на Держдеп працював", - пише журналіст.

Також він нагадує теперішньому бойовику про те, як йому доводилося всупереч діям силовиків через вікно збігати з дому для участі в Марші незгодних.

"І посиденьки, про які ти розповідаєш, я теж добре пам'ятаю. Хіпстерскій шинок на Червоному Жовтні. Після Болотної. Коли ти з Лимоновим закликав не йти з Площі Революції і валити владу. Ти ще зачитав тоді лист від приморських партизанів - ну, пам'ятаєш, тих хлопців, які російських міліціонерів, наших захисників-рятівників, вбивали, а зараз прийняли іслам і взагалі трошки проти "русского мира ", - зазначає журналіст.

Також Бабченко нагадує Прилепіну про те, як той вів авторську передачу на телеканалі "Дождь", який нібито фінансує Держдеп США.

"А пам'ятаєш, як твоє видання "Свободная пресса" підтримувало бандерівський Майдан? Як захоплено ви писали про революційних українців, які, на відміну від нас, змогли? Так я ж у тебе в "СП" і писав", - нагадує Бабченко.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...