Примадонна важко хвора? - Російські ЗМІ повідомили про екстрену операцію на серці співачки

Згідно інформацію, Аллу Борисівну госпіталізували зі скаргами на гострий біль в грудях.

Російські ЗМІ поширили новину про те, що в четвер, 21 лютого, 69-річна Алла Пугачова перенесла операцію в Москві через проблеми з серцем, передають Патріоти України.

Згідно з наявною інформацію, Примадонну госпіталізували зі скаргами на гострий біль в грудях. Після обстеження було прийнято рішення операційного втручання. Лікарі з'ясували, що у співачки порушення серцевого ритму. Операцію нібито робив провідний хірург інституту, фахівець зі світовим ім'ям академік Баграт Алекян.

Однак, у Алли Борисівни всі дані про госпіталізацію і операції категорично спростовують, називаючи це вигадкою цікавих журналістів. Директор артистки Катерина Чупракова каже, що ні в яких клініках Алла не була, а "їздила по справах". І взагалі відчуває себе прекрасно.

Однак, стан здоров'я легендарної співачки викликає масу питань у багатомільйонної армії шанувальників. Тим більше, їжі для чуток з'являється все більше. Так, гості шоу Філіпа Кіркорова в Москві, де була присутня Алла, звернули увагу на відсторонену поведінку і хитку ходу Пугачової. А під час зйомок програми в честь ювілею Ігоря Ніколаєва, співачка і зовсім в екстреному порядку покинула студію через різке погіршення самопочуття.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...