Прип'ять закрили для туристів без будь-яких попереджень

24 січня у Прип'яті туристичні групи зустріли велику кількість поліції. Кажуть, будуть стріляти.

Про це повідомив директор компанії Chernobyl Tour Ярослав Ємельяненкона своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Прип'ять закрили для туристів без будь-яких попереджень, сказав Ємельяненко. "У Прип'яті сьогодні туристичні групи зустріли велику кількість поліції. Навчання. Кажуть, знову будуть стріляти. Місто Прип'ять закрито. Без будь-яких попереджень. Туристів не пустили на локацію, за відвідування якої вони заплатили гроші. А деякі тільки заради цього і прилетіли в Україну. Інформація від гідів, які виїхали з гостями країни в тур до Чорнобильської зони. Схоже, історія повторюється. Знову втрачаємо обличчя в міжнародних масштабах", - написав Ємельяненко.

Туризм в ЧЗВ заборонений, адміністрація зони відчуження не несе відповідальності за позапланові навчання Нацгвардії, заявила представник Державного агентства України з управління Зоною відчуження Ірина Чередниченко в коментарях до запису.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...