"Припускала, що на запитання "Чому ти без зарплати?" людина щоразу відповідатиме "Зате Крим наш". Каюся", - Латиніна

За словами журналістки, частка населення, яка підтримує політику уряду Росії, буде скорочуватися, якщо люди замість телевізора будуть "дивитися інтернет".

Юлія Латиніна

Опитування російського фонду "Общественное мнение" засвідчило, що кількість росіян, які вважають окупацію Криму корисною, в березні 2019 року знизилася до 39% порівняно із 67% навесні 2015 року, нагадала в ефірі радіостанції "Эхо Москвы" 16 березня російська журналістка Юлія Латиніна, передають Патріоти України.

Як прокоментувала опитування газета "Ведомости", анексія Криму п'ять років тому викликала "піднесення патріотичних настроїв", проте жителі Росії "відчули на собі наслідки економічних санкцій".

"Історія, яка мене здивувала цього тижня, – це опитування громадської думки, що кількість росіян, котрі вважають приєднання Криму до Росії корисним, знизилася з весни 2015-го на сьогоднішній момент із 67% до 39%. Про те, що користь і шкода співмірні, сказало 39%. Чотири роки тому цей показник становив 15%. І я була вражена. Тому що я, звичайно, думала, що Крим – це навічно, що Крим у нас буде тепер замість раю. Що щоразу, коли людину будуть питати: "Чому ти сидиш без зарплати? А чому ти сидиш без пенсії? А чому ти вдихаєш сморід від сміттєвого заводу?", вона відповідатиме: "А зате Крим наш". Ось я каюся, що я погано думала про російське населення, особливо в умовах промивання мізків телебаченням", – сказала Латиніна.

За її словами, частково це пов'язано з тим, що телебачення все менше і менше котирують у Росії, і "все більше і більше люди дивляться, читають і слухають інтернет".

"Я багато разів наводила ці цифри, що порівняно з тими 5 мільйонами глядачів, які дивляться програму "Время", і середній вік яких 35 років, причому кількість їх спадає, а вік зростає, і порівняно з тими 20 із зайвими мільйонами, які дивляться ексклюзивні випуски [російського опозиціонера Олексія] Навального... зрозуміло, що ці люди починають ухвалювати закон про регулювання інтернету. Бо, якщо замість телевізора дивитися інтернет, то частка людей, які схвалюють політику партії та уряду, вона неухильно і сумно скорочується та наближається до тих показників, які є у Венесуелі. І зрозуміло, чому ці хлопці ухвалюють закон про фейк-ньюс", – додала Латиніна.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...