Притула висловився про скандали з Дорном і Скрипкою

Відомий український комік і шоумен Сергій Притула прокоментував скандал зі співаками Іваном Дорном і Олегом Скрипкою, наголосивши, що сам не раз опинявся в неприємних ситуаціях через людей, з якими спілкувався.
Сергій Притула

За словами Притули, українці його то хвалять, то сварять, пише Ink, передають Патріоти України.

"Через мої відносини з цими людьми мене що з одного флангу, що з іншого вважають дуже нехорошою людиною. Тобто я колись написав про Дорна, Дорн наговорив зайвого... Дві з половиною або три доби мені в личку і в коментарі приходили просто тонни повідомлень, який я мудак. А потім ми йдемо з Олегом Скрипкою у відділ кардіології та приносимо чек на 200 тис. грн. Через пару днів Олег наговорив про "мовне гетто", і мені вже з того флангу пишуть, який я мудак. А я сиджу і не розумію нічого", - розповів шоумен.

Він наголосив, що не коментуватиме ситуацію, яка склалася, тому що його слова можуть на комусь відбитися.

"Я не буду зараз взагалі нічого говорити, тому що будь-яке сказане мною слово може погано відбитися на обох учасниках цієї віртуальної історії. Свого часу я сказав, що вважав за потрібне, потім Іван сказав, що вважав за потрібне. А потім Іван сказав те, що не було потрібно. А навіщо він це сказав - питання до нього. Мені здається, людина трохи заплуталася. Принаймні, він мені так говорив", - зазначив Притула.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...