Привіт "Укрпошті": У містечку на Тернопільщині в один день звільнилися всі листоноші

Хто буде розносити пенсії, комунальні квитанції, листи і газети - невідомо...

У місті Почаїв Тернопільської області всі листоноші звільнилися за власним бажанням, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Листоноші "Укрпошти" незадоволені тим, що їхню і без того маленьку зарплату можуть зменшити через скорочення кількості робочих днів. Дев'ять заяв від листонош датовані одним днем. Тоді на пошті оголосили про зміну графіка роботи.

Керівник Почаївського відділення зв'язку Марія Нек розповіла, що у зв'язку зі скороченням робочих днів листоношам доведеться виконувати свою роботу швидше, а взимку заборонено використовувати службові велосипеди через техніку безпеки. За словами Нек, співробітники "впадуть від надмірної роботи", адже обійти вулиці пішки нереально.

Листоноша Світлана Хомич каже, що раніше співробітникам пошти виділяли дві хвилини на обслуговування однієї людини, а тепер і цей час скоротили. Водночас, за словами Світлани, в будь-якому разі вона витрачає як мінімум 10 хвилин, щоб видати людині пенсію.

Як і хто буде розносити пенсії, комунальні квитанції, листи чи газети 10 тис. жителів Почаєва наприкінці грудня – невідомо.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...