Привіт "Укрзалізниці": Пасажири розповіли про нелюдські умови в потязі Херсон-Київ

Пасажири поїзда Херсон-Київ насилу змогли дістатися до місця призначення і написали колективну скаргу на ім'я міністра інфраструктури Володимира Омеляна.

Про це повідомив один з пасажирів цього поїзда Валерій Гурковський на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, передають Патріоти України.

Пасажири поїзда № 298, який слідував курсом Херсон-Київ поскаржилися, що у вагонах була відсутня система кондиціонування повітря і кільком людям стало погано.

Житель Херсона Валерій Гурковський обурюється тим, що вартість квитків у купейних вагонах підняли, а от умови перевезень такі самі жахливі. "Доброго ранку. Їду 298 поїздом у Київ. З 1 червня підвищили вартість проїзду, тепер квиток в купе коштує 421 гривню. Але якість обслуговування стала гірше. Так у 12 і 13 вагонах не працювала система вентиляції. У вагонах було дуже жарко, душно", - написав пасажир.

Він розповів, що люди у вагонах вночі не спали, а стояли біля відкритих вікон. В одному з вагонів стало погано вагітній жінці і їй не змогли надати медичну допомогу. "Люди до двох годин ночі не спали, стояли біля відкритих вікон. У 12 вагоні вагітній жінці стало погано, і на вимогу пасажирів бригадир поїзда перевів її в інший вагон. До кінця поїздки лікаря так і не знайшли для надання медичної допомоги цій жінці. У цих вагонах їде багато маленьких дітей, їм жарко, вони всю дорогу плачуть", - розповів Гурковський.

Він повідомив, що пасажири цього поїзда написали скаргу міністру інфраструктури Володимиру Омеляну і очікують його реакції.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...