"Привітали" з Днем Незалежності України: У Києві атакували диппредставництво Росії

У п'ятницю, 24 серпня, в Печерському районі Києва було атаковано будівлю консульства Росії, яке розташоване на вулиці Добровольчих батальйонів, 5.

Як повідомляють в МВС, інцидент стався у другій половині дня. Невідомий чоловік кинув дві димові шашки в консульство, а потім зник, передають Патріоти України.

"Димову атаку" зафіксував боєць Нацгвардії, який заступив на охорону консульського відділу. Одна із шашок потрапила на територію російського диппредставництва, а друга впала біля його паркану.

Димові шашки були оперативно погашені і не привели до спалаху або якогось істотного збитку.

За фактом події вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч. 4 ст. 296 КК України - хуліганство з використанням заздалегідь заготовлених предметів.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...