"Птенцы гнезда Авакова": Поліція проти ветеранів АТО (фото, відео)

Пізно ввечері 2 липня в Києві екс-бійці АТО були побиті представниками поліції після інциденту з провокаторами в кафе.

Фото: Facebook Іллі Олейникова

Про це на своїй сторінці у Facebook написав волонтер Назар Приходько, передають Патріоти України.

Мовляв, добровольці вступили в конфлікт у кафе, викликали поліцію і силовики нібито жорстоко побили.

"Зараз із Дніпровського РВВС забрала швидка - другий ще там. Руслана госпіталізують. Він важкий. Чекаємо на адвокатів, будемо вимагати протоколи затримань та інші процедури думати", - написав Приходько вноніч 3 липня.

За інформацією активіста Іллі Олейникова, учасника руху "Дорожній контроль" бійця АТО Руслана жорстоко побили екс-співробітники розформованого "Беркута".

У свою чергу активістка Ганна Сінькова оприлюднила відео затримання добровольців. Вона стверджує, що на відео видно, що "затримують цілих, тобто до відправки у відділення травм у них не було.

Увага! На відео присутня ненормативна лексика.

Як написав один з очевидців інциденту, все почалося з того, що колишні АТОшники сиділи в одному з кафе, коли чули за сусіднім столиком образи на адресу "укропів", після чого екс-добровольці влаштували бійку.

Також він опублікував фото побитого добровольця після "спілкування" з поліцією:

"Фотки побоїв ви всі бачили. Факт операції на зламаному носі заперечувати безсенсово. А от лікарі ЛШД після спілкування наодинці з ментами дали висновок "живий, здоровий, неушкоджений". Коли вже виходили з лікарні - бачили на каталці прямо біля центрального входу в будівлю забуте тіло, накрите білим простирадлом. Тіло ледь помітно дригало ногою. Всім було похріну," - пише Ганна Сінькова.

"А тепер без сарказму: величезна подяка лікарям швидкої, які не забили на фейковий діагноз ЛШД, а забрали людину в Олександрівську лікарню. Це подвиг який врятував хлопця від подальших тортур!," - відзначила Сінькова.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...