"Пустили козла до капусти" або Хлопці, бережіть спини!: Поліцейського-українофоба відправили служити на лінію розмежування (відео)

Поліцейському оголосили дисциплінарне стягнення за нецензурні та образливі слова.

Кадр из видео YouTube/Newsroom Kharkov

Випускник Харківського національного університету внутрішніх справ Сергій Буйновский, який нецензурно висловився про "хохляцьку музику", працює опером в Попаснянському відділі поліції на лінії розмежування, повідомляють Патріоти України з посиланням на NewsRoom.

Таке рішення в Нацполіції Луганської області прийняли після проведення розслідування, яке було ініційоване через скандальне відео, опубліковане 12 травня.

У ролику двоє курсантів ХНУВС нецензурно висловлюються про Україну і "хохляцьку музицу". Відео було знято на площі Свободи, коли курсанти стояли в оточенні під час святкування Дня незалежності України 24 серпня 2016 року.

"Колишньому горе-курсанту було оголошено дисциплінарне стягнення. Крім того, тепер він буде працювати опером в Попаснянському відділі поліції, який знаходиться на лінії розмежування", - розповіли в Нацполіції Луганської області.

Другого учасника скандального ролика - курсанта третього курсу ХНУВС В'ячеслава Ненька, через кілька днів після публікації відео відрахували з університету. На офіційному сайті вузу повідомили, що рядовий своїми діями грубо порушив Присягу працівника поліції, правила етичної поведінки, вимоги нормативно-правових актів про проходження служби в Національній поліції України та дискредитував звання поліцейського як представника держави.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...