"Путін, допоможи!": Російський співак прагне допомоги ВВП в поверненні здорового глузду росіянам

Російський співак, композитор і продюсер Максим Фадєєв запропонував скласти петицію на ім'я президента Росії Володимира Путіна з приводу аварії, в якій загинув хлопчик нібито з 2,7 проміле алкоголю в крові.

Макс Фадеєв

Про це свідчить запис у його Instagram-акаунті, передають Патріоти України.

Шестирічний хлопчик загинув 23 квітня в Балашисі, його збила у дворі будинку 31-річна жінка. Машина проїхала зверху, зачепила його днищем і протягла кілька метрів, у результаті чого дитина загинула. У червні його батькові видали експертний висновок, згідно з яким у крові його сина виявлено 2,7 проміле алкоголю. Після цього батьки звернулися до Слідчого комітету. Сім'я зажадала повторної експертизи, заявивши, що під час розслідування на свідків чинився тиск, а саму кримінальну справу не порушували близько місяця. Частина доказів при цьому була знищена.

"Я більше не можу мовчати з цього приводу. Це загиблий хлопчик, у якого нібито в крові виявили 2,7 проміле алкоголю... Це те саме, що півлітри горілки. У другій уже передачі "Пусть говорят" на першому каналі, ціла купа людей всерйоз обговорюють це питання! Уже другу передачу! Уявляєте? Вони кричать, сперечаються, сумніваються. Я в шоці від того, що все це відбувається! Невже немає здорового глузду? Невже не очевидний факт свавілля? Невже не очевидний факт дикої корупції і жахливої підтасовки? Невже не ясно? Хочеться вити вовком від такої несправедливості! Давайте складемо петицію на ім'я президента з цього питання! І не дамо цим мерзотам, зробити те, що вони задумали. Просто заради чесного імені цього бідного хлопчика", - написав Фадєєв.

Відзначимо, що завкафедрою судово-медичної експертизи Першого Московського державного медуніверситету (МДМУ) імені Сєченова Юрій Піголкін заявив, що алкоголь у кров дитини могла потрапити на будь-якому етапі збору, передає "ТАСС".

"Вся країна обговорює те, чого в природі бути не може. Тут потрібно обговорювати питання, як це сталося, а ми обговорюємо, дитина пила чи не пила. Ніхто не сумнівається, що в крові алкоголь є. Але як він туди потрапив? І не потрібно говорити, що він туди потрапив за життя цієї дитини", - сказав він.

За твердженням експерта, така концентрація є летальною або сублетальною, що повинно було привести до коматозного стану. Він уточнив, що навіть доросла людина при 2,7 проміле "на четвереньках стоїть і хрюкає".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...