"Путін не ідіот, він не відмовиться від Донбасу," - Тимчук

МЗС Росії жорстко розкритикувало можливість "хорватського сценарію" для врегулювання конфлікту у зоні АТО, оскільки цей сценарій буде означати кінець окупації Донбасу.

Дмитро Тимчук

Таку думку висловив координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук у Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Ця істерика – стовідсоткова ілюстрація до картини "на злодії шапка горить". Тому як "хорватський сценарій", повністю відповідаючи стратегії мирного врегулювання проблеми Донбасу (з якою згоден президент РФ Володимир Путін – але тільки на словах), моментально множить на нуль всю донбаську криваву авантюру Кремля", – вважає він.

Тимчук підкреслив, що "хорватський сценарій" для Донбасу – це припинення "гумконвоїв" та прагнення сепаратистів самим інтегрувати ОРДЛО назад в Україну. Тож якщо глава Кремля Володимир Путін визнає "хорватський сценарій" – це буде означати кінець окупації Донбасу, "в яку вкладено стільки сил і засобів".

Врегулювання конфлікту без залишення за собою фактичного контролю над Донбасом у плани Путіна ніяк не входить. Так, Путін шизофренік, але не ідіот, щоб його ("хорватський сценарій", – ред.) прийняти, – зазначив експерт.

Тимчук вважає, офіційний Київ повинен посилено проштовхувати "хорватський сценарій", оскільки опір з боку Кремля підтверджує справжні плани Путіна в Україні.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...