"Путін неймовірно сексуально вимовляє це слово": "Росія хоче від партнерів всеосяжної любові", - Ганапольський

Росія не проситиме вибачення перед Заходом за такі дії, як анексія Криму, початок збройного конфлікту на Донбасі, застосування хімічної зброї в Сирії та отруєння екс-офіцера російської розвідки Сергія Скрипаля, адже її вибачення нікому не потрібні.

Журналіст Матвій Ганапольський написав у блозі на сайті радіостанції "Эхо Москвы", що Росія "хоче від партнерів любові", але взаємності поки немає, оскільки вони "бояться померти в любовних обіймах", передають Патріоти України.

"Росія хоче від партнерів любові, всеосяжної любові. Путін неймовірно сексуально вимовляє це слово – "партнери". Покаже, наприклад, нову ракету і просить "партнерів" по майбутній смерті полюбити Росію за таку ракету. Або каже, що якщо не буде Росії, то навіщо потрібен такий світ? І щоразу просить "партнерів" нарешті почути його слова, слова про любов", – зазначив Ганапольський.

Він додав, що з погляду примусу до любові Путін схожий на американського актора Кевіна Спейсі, "помноженого" на продюсера Гарві Вайнштейна, "плюс трохи Слуцького (депутат Держдуми РФ Леонід Слуцький. – ред.)".

"Ну, дівчата, як відомо, люблять красенів, причому підкачаних, та ще модно одягнених. Якщо з чоловіка стирчать копита, кігті, а замість дорогого одеколону тхне отруйним газом "Новачок", то зі взаємною любов'ю починаються проблеми. Але в цих випадках Росія засуває "партнера" в кут і починає йому пояснювати, що красивішої за неї немає. І в Криму її не було, і на Донбасі немає, а щодо Сирії, де труїли газом дітей, – там Росії теж не було", – написав журналіст.

Він додав, що в ситуації з отруєнням колишнього російського розвідника Сергія Скрипаля та його доньки Юлії "примус до любові йде найактивніше". Ганапольський наголосив, що "тут Росія схожа на пацана із двору, який бив усіх попередніх дівчат, а тепер вимагає від нової, до якої чіпляється, довести, що тих дівчат бив саме він, а не вони – його".

"Оскільки англійцям поки не вдалося виявити молекулу "Новачка", на якій стояло розпорядження Путіна отруїти Скрипаля, причому розпорядження з його підписом і фото, то спочатку Пєсков говорить, що Англії доведеться попросити вибачення, потім Путін зауважує, що цей газ може бути у 20 країн; далі представник Росії в ООН пан Небензя зауважує, що отруєння – це змова західних спецслужб", – написав журналіст.

Він також нагадав заяву міністра закордонних справ РФ Сергія Лаврова, що "російський народ, всі народи Російської Федерації" керуються принципом "не в силі Бог, а в правді". "Якщо припинення нинішньої ситуації наші західні партнери пов'язують із тим, що Росія зізнається у всіх смертних гріхах і скаже: "Я у всьому і скрізь помилялася, і тому, мовляв, вибачте мені, грішній, я тепер буду грати за вашими правилами", – якщо у них, як і раніше, побутують такі розрахунки, то там остаточно перевелися фахівці з Росії", – процитував Ганапольський Лаврова.

"Здається, що "народи Росії" все ж таки керуються іншим. Вони хотіли б мирну, неагресивну країну, яка йде пліч-о-пліч з рештою світу до прогресу, технологічних звершень і гуманітарних перемог. А просити вибачення Росії не доведеться, її вибачення нікому не потрібні. У Росії є її репутація – сумна поки що, і судити про країну будуть саме за нею. А що стосується правди, то Захід теж вважає, що Бог саме в ній, а не в силі. Тому взаємності від "партнерів" поки немає. Бояться померти в любовних обіймах, сьорбнувши чаю", – резюмував журналіст.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...