Путін пробудив такі темні сили, котрі накриють і його, і Росію: "Не врятує ані нафта, ані газ", - Ганапольський

Росія прямує шляхом самознищення. Стратегічна сліпота "великого комбінатора" з Новоогарьова спрямовує його тією стежиною, що і головного героя фільму "Матильда".

Матвій Ганапольский

Журналіст Матвій Ганапольский в контексті протестів проти фільму "Матильда", знищення пам'ятної таблички Борису Нємцову і нападу на опозиціонера Миколу Ляскіна в своїй колонці на сайті "Эхо Москвы" вказує на вихід з-під контролю влади "сірої зони насильства", яка веде до краху Росії, передають Патріоти України.

"Але, стривайте, хіба сіра зона насильства не спонсорується владою? Дуже навіть спонсорується, вже не знаю, чи матеріально, але духовно - це точно. Не встигли негідники зірвати табличку Нємцова, як владою було заявлено, що вона висить на будинку незаконно, а повісити її можна або в під'їзді, або у внутрішньому дворі", - зазначає Ганапольський, додаючи, що таким чином влада натякає на свою ненависть до вбитого опозиціонера.

У той же час журналіст вказує на те, що незаконний пам'ятник засудженому за вбивство чеченки Юрію Буданову ніхто не прибирає.

"Табличка з будинку прибирається під крики влади, що це протизаконно - а камінь стоїть. Мені все одно, чи буде стояти пам'ятник вбивці чеченці на Комсомольському проспекті. Зауважимо, до речі, що Кадиров з цього приводу мовчить, але з факту присутності цього каменю стає зрозуміло, на чиєму боці грає влада і кого вона реально боїться", - також зазначає журналіст.

Ганапольський каже, що влада не відповідає на дії радикалів через небажання втратити підтримку на виборах і сподівається після виборів "приборкати цей тріумф гопоти".

"А влада? А що влада? Вона розгублена, вони перелякана. Вона не може бути духовним поводирем суспільства. Немає там іншого духу, крім путінського і сєчинського. А закон виконувати їй не можна, тому що тоді він повинен бути одним для таблички Нємцову і для каменю Буданову; для мітингу Навального і ходи православних проти "Матильди".

Росія як корабель, на якому змістився вантаж і починається падіння, яке ніхто не очікував, і від цього падіння не врятує ані нафта, ані газ", - підсумував він.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...