Путін проігнорував появу ватажка "ДНР" в Кремлі

Ватажок терористів "ДНР" Олександр Захарченко відвідав Державний кремлівський палац, щоб побувати на концерті до 80-річчя Йосипа Кобзона.

Олександр Захарченко з дружиною на ювілейному концерті Йосипа Кобзона. Фото: "Дни.ру"

Про це повідомляє російський пропагандистський ресурс LIFE, передають Патріоти України.
"Найщиріші вітання" побажав Захарченко Кобзону, звернувшись до нього через інтернет-видання. Терорист також зазначив, що орден "Героя ДНР", який Кобзон отримав за виступи на тимчасово окупованих територіях Донбасу і одягає на всі урочисті заходи, вважає заслуженою і гідною нагородою.

За інформацією РІА "Новости", на заході був присутній і президент Росії Володимир Путін, який також привітав артиста і подякував йому за творчість від всіх росіян.

Перед початком концерту він піднявся на сцену разом з Кобзоном, і зазначив що радий привітати співака з ювілеєм вдруге, оскільки перший відбувся в неформальній атмосфері.

"Не міг відмовити собі в задоволенні зробити це ще раз більш публічно. Саме не міг відмовити собі в задоволенні", - сказав Путін.

Присутність на заході Захарченка та президента Росії стало приводом для питань про те, чи не планують вони зустрічатися. Однак ці припущення розвіяв прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков, який запевнив, що це не входить в наміри російського президента. "Ні", - цитує РІА "Новости" відповідь Пєскова на питання про можливість аудієнції Путіна з Захарченко.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...