"Путін сам себе загнав у пастку": Український генерал розповів, чого чекати від Кремля

Від президента Росії Володимира Путіна після агресії в Азовському морі можна чекати будь-яких провокацій.

Таку думку висловив експерт з питань безпеки, ветеран зовнішньої розвідки, генерал-лейтенант Василь Богдан, передають Патріоти України з посиланням на Апостроф.

"Поза всяким сумнівом, чекати можна чого завгодно. Навряд чи це можуть бути якісь широкомасштабні акції, тому що реакція Заходу на події у Керченської протоки була досить гострою, нехай і політико-дипломатичною", - говорить він.

При цьому, експерт упевнений, що можливі провокації жодним чином не вплинуть на ситуацію на Донбасі. "Якісь провокації можливі, але вони не вплинуть на те, що відбувається на Донбасі. Єдине, на що це може вплинути - в Кремлі будуть говорити, що український режим не здатний вирішувати там якісь питання. Однак це робиться постійно, послідовно, нахабно і масштабно. Це здійснюється через ЗМІ, лобістські структури Путіна на Заході і колаборантську п'яту колону в Україні", - додає Богдан.

Як заявляє експерт, напередодні свят навряд чи Путін зважиться проігнорувати думку світової спільноти. А подія, що відбулася в районі Керченської протоки, все ж не досягла мети. "Цими діями Путін сам себе загнав у пастку, з якої намагається якимось чином вийти. Тому з Криму наших моряків перевезли в Москву, щоб там їх обробляти і якось впливати на них. Крім того, Путін не хоче розбурхувати громадську думку в Криму, тому що там вже почалися серйозні процеси, коли наших хлопців затримали і кинули до в'язниці. До речі, це свідчення того, що ситуація в Криму досить складна, оскільки суспільно-політична та соціально-економічна ситуація на півострові погіршується. Населення вже не сприймає того, що було в 2014 році - воно розчароване і може діяти не так, як цього хотілося б Кремлю", - резюмує він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...