"Путін, Трамп і Порошенко відпочивають": Ватажка "ДНР" звинуватили в особливому свавіллі

Ватажок так званої "ДНР" Олександр Захарченко почав зачищати ряди своїх прихильників у "фракції" "Свободный Донбасс" у фейковому "парламенті" терористів.

Олександр ЗахарченкоЗокрема, як ідеться в блозі o_dnr, першою "жертвою" Захарченка став "депутат" Сергій Рубін, якого виключили з "фракції" і позбавили "депутатського мандата" в зв'язку з втратою довіри, передають Патріоти України.

"Ви знаєте, мені, чесно кажучи, доля "народного депутата" Рубіна, 1975-го року народження, уродженця міста Торез, колишнього начальника карного розшуку, пенсіонера МВС України з 2010 року (з 35-ти років), мало турбує. Питання в іншому, Захарченко продовжує чистити НС "ДНР" для своїх людей. Цікаве формулювання "у зв'язку з втратою довіри". Це може означати тільки одне, що нічого іншого "пред'явити" тепер уже колишньому депутату і юристу не вийшло", - наголошується в блозі.

Також автор припускає, що через якийсь період в "парламенті" "ДНР" будуть одні колишні охоронці, водії, друзі і подруги Захарченка.

"Щось подібне було і в ВРУ від Партії регіонів. Зачистять всіх депутатів, в цьому вже мало хто сумнівається. Там зараз життя за принципом "Помри ти сьогодні, а я завтра". Захарченко в республіці уособлює закон і вибудовує всі урядові та силові структури під себе коханого, теж РДСО - республіканська державна служба охорони, не що інше, як особиста охорона Захарченка з необмеженими правами, які й не снилися ні "МГБ", ні "МВС" псевдореспубліки. Путін, Трамп і той же Порошенко - не мають подібних структур, а ось колишній продавець стегенець, обзавівся", - резюмували в блозі.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...