Путін з Гундяєвим нервово курять у стороні: Російська співачка-сепаратистка пояснила причини агресивних дій РФ у світі (відео)

Відома російська співачка Чичеріна назвала Росію «святою Руссю» і заявила, що росіяни своєю агресією проти інших держав «захищають Господа».

Відео інтерв'ю, яке Чичеріна дала пропагандистського телеканалу, вже встигло викликати хвилю обурення і сміху в мережі, передають Патріоти України.

«Русских всего два процента на Земле и мы владеем большей частью суши. Мы охраняем ее от того, чтобы наших китов не порубили, чтобы все наши недра не выпотрошили и не проели, как они там… чем они там занимаются… Русь — это святая рать вообще, она здесь на Земле для того, чтобы противостоять злу, чтобы зло не победило добро! В целом справляемся! Мы защищаем Господа, веру! Защитники веры!» — заявила співачка в інтерв'ю.

«Когда упала с самосвала и тормозила головой: певица потом Чичерина совсем головой двинулась, полный неадекват!!!» — написав користувач Мід Роіссі в Twitter, який опублікував відео.

«Это очередное напоминание о том, что наркотики — это не очень хорошо для мозга! Маше Захаровой тоже стоит об этом не забывать!» — написав один з користувачів в коментарях до посту.

«Между росией и Русью, так же много общего как у гонорара и гонореи», — звернув увагу інший коментатор поста.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...