Путін заступився за Трампа - Америка проти

16 травня в ЗМІ з'явилася інформація, що під час переговорів Трампа з Лавровим американський президент "злив" росіянам таємну інформацію.

Фото: 24 канал

Президент Росії Володимир Путін заперечив цю інформацію, і запропонував Білому дому надати стенограму зустрічі Трампа з Лавровим, повідомляють Патріоти України з посиланням на 24 канал.

Адам Шифф, конгресмен США, вважає пропозицію Росії сміхотворною, і вважає, що наразі президенту Сполучених Штатів найменше потрібно, щоб за нього ручався російський лідер.

"Я повинен сказати, що вважаю це досить кумедним із двох причин. По-перше, прямо зараз президенту, ймовірно, найменше потрібно, щоб за нього заступався Володимир Путін. Але, крім того, росіяни навіть заперечують, що вони причетні до злому наших демократичних інститутів. Хто взагалі збирається надавати їм якого значення? Тому якщо вони хочуть відправити нам щось – честь їм і слава, нехай висилають. Але буде до запису якась довіра? Можу сказати, довіра буде нижче нуля", – висловився конгресмен.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...