"Путін живе у 18 столітті, за Катерини II, за поняттями", - Воронченко

Ніхто не знає, що у нього в голові, і яке рішення він прийме. Потрібно бути готовим до всього...

Президент Російської Федерації Володимир Путін живе в 18 столітті при Катерині II. Таку заяву зробив командувач ВМС України віце-адмірал Ігор Воронченко на міжнародній конференції «Одеські дебати», коментуючи питання про те, що Україна робить для звільнення військовополонених моряків, передають Патріоти України.

«В першу чергу, ви знаєте, скільки зроблено і на державному рівні, і на дипломатичному рівні, і те, що я говорив, вже введені санкції проти тих чиновників, які ухвалювали рішення на відкриття вогню проти наших кораблів. Мені дуже шкода, що зараз вони знаходяться там, тому що я чотири дні теж був, тільки в Севастополі, в ув'язненні в одиночній камері, я знаю, що таке російська буцегарня і які заходи вони застосовують і який вплив зараз на них чиниться. Як ви знаєте, термін закінчується 25 квітня. За моїми даними, всі слідчі дії вже завершені і вони будуть намагатися їх все-таки засудити», - заявив командувач ВМС.

За його словами, яке рішення прийме Путін, не знає ніхто. «Я не знаю, що в голові у царя Росії, все залежить від однієї людини. Він нехтує всім цивілізованим, він живе ще в 18 столітті, за Катерини II, за поняттями. Треба нам робити все, щоб світ ширше відкрив очі на всі ці заворушення, які творить Російська Федерація. Що у нього в голові - я не знаю, і ніхто в цьому залі, і в світі так само не знають. Але держава, президент, ми всіляко робимо все для того, щоб якомога швидше вони були звільнені», - додав Воронченко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...