Путін зрадив інтереси РФ: Росіяни б'ють на сполох через захоплення Сибіру китайцями (фото, відео)

Китай з мовчазної згоди російської влади продовжує грабувати Сибір, при цьому масштаби викачування ресурсів лякають росіян і можуть привести до справжнього бунту.

У соціальних мережах опубліковані фотографії, що фіксують масштаб вирубки лісу та вивезення деревини з Росії в Китай. Все це відбувається на тлі систематичного заселення східних і південних частин Сибіру робочими з Китаю, передають Патріоти України.

Найбільше росіян обурює те, як силові структури Росії влаштовують гоніння на росіян всередині країни, повністю ігноруючи загрозу зі сходу.

Один з користувачів соціальних мереж показав величезні ділянки вирубаного лісу і завантажені вагони з деревиною, які відправляються в Китай. При цьому росіян всередині країни штрафують і садять в ізолятори за участь в акціях проти Путіна під вигаданими приводами "за витоптаний газон". "До витоптаних китайцями лісів Сибіру ні у кого питань немає", - обурюється опублікував фотографії користувач.

При цьому багато прямо звинувачують Володимира Путіна в зраді національних інтересів.

Зазначена інформація з'явилася на тлі великої кількості свідчень від жителів сибірських регіонів Росії, стурбованих масовим напливом жителів Китаю. Експерти припускають, що Пекін свідомо проводить експансію регіону.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...

Хіти тижня. День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети

субота, 16 вересень 2023, 6:41

17 вересня за новоюліанським календарем (до 1923 року - 30 вересня) українці святкують день ангела Віри, Любові, Надії і Софії. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в церкву, і попросити у ікони трьох великомучениць здоров'я...