Путінський олігарх подав в суд на дівчину, яка звинуватила його в згвалтуванні

Російський олігарх Олег Дерипаска, який став фігурантом скандалу після заяв моделі Анастасії Рибки, подав позов проти двох фізичних осіб за публікацію матеріалів про його приватне життя без дозволу.
Настя Рибка і Олег Дерипаска"Позов до суду подано проти фізичних осіб — Анастасії Вашукевич, тобто, «Насті Рибки», та Олександра Кирилова, тобто, «Алекса Леслі», які в своїх соціальних мережах розмістили приватні фотографії, на яких зображений Олег Дерипаска, а також записи його розмов, зроблені таємно, розкривши його деталі приватного життя", - заявив представник російського олігарха, передають Патріоти України з посиланням на РБК.

При цьому російський опозиціонер Олексій Навальний, який опублікував розслідування на підставі опублікованих Рибкою інформацією в соцмережах, фігурантом справи не є, але суд зобов'язав Роскомнагляд блокувати доступ до його розслідування до вирішення спору по суті. "Оскільки ЗМІ підхопили інформаційну атаку Навального і стали передруковувати в порушення закону приватні фотографії, репостити ролик Навального, суд зобов'язав Роскомнагляд блокувати доступ до відповідних сторінок у мережі інтернет до моменту вирішення спору по суті", - додав представник Олега Дерипаски.

Він послався на статтю 24 конституції РФ, яка говорить, що збір, зберігання, використання і поширення інформації про приватного життя особи без його згоди не дозволяється.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...