Путіну набридла гра у війну, - експерт

У своїй статті публіцист Леонід Раздіховський пише, що під час прямої лінії 15 червня президент РФ Володимир Путін не робив гучних войовничих заяв відносно України, не згадував Донбас і не говорив про збройний конфлікт, а лише намагався жартувати.

Володимир Путін

За словами експерта, вся риторика Путіна сьогодні, не тільки по відношенню до України, була дуже мирною, повідомляють Патріоти України.

Це перший передвиборний мітинг.

«Росія-2017 - це втомлена, роздратована всередині себе - аж ніяк не на Україну, НАТО і Америку - країна, яка найменше думає про територіальні захоплення, Україну, Донбас та інше. Тому різко змінилася тональність питань. В ефір випускають інших людей, з іншими інтонаціями. Це пов'язано з тим, що Путін і його оточення відчувають, що настрій в країні змінився, і дратувати народ холуйськими, ідіотськими прес-конференціями не треба»,- зазначив публіцист.

За його словами, насправді це - ті ж самі питання - соціальні, по будівництву. Їх ставили завжди, але тон був зовсім інший. «Їх перебивали вічними холуйськими відступами на тему, що ви більше любите, Володимире Володимировичу, вишню або персик, блондинок або брюнеток, взагалі, ми вас так любимо, що просто не можемо знайти слів для вираження своєї любові. Також не треба дратувати народ безглуздими войовничими заявами, які сьогодні ніякої підтримки не мають», - вважає Раздіховський.

Він наголосив, що росіяни не хочуть воювати ні за «ДНР», ні за «ЛНР», ні за які інші «НР», а ще менше народ хоче воювати в Сирії, бо вони ситі.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...