"Путин Х*йло!", "Слава Україні!", "Иди на х*й, товарищ Путин!", "Крим є Україна!", "Свободу Сенцову!": У Гельсінки багатотисячний мітинг проти одіозних візитерів (фото, відео)

У столиці Фінляндії Гельсінки тисячі людей вийшли на протест проти президента Росії Володимира Путіна та президента США Дональда Трампа.

Очікується, що в мітингу візьмуть участь 15 тис. чоловік. Центром протестів стане головна площа міста - Сенатська. Серед організаторів акції - правозахисні організації Helsinki Calling, Amnesty International та молодіжні крила "Партії національної колації" та "Фінської партії", повідомляють місцеві журналісти і користувачі мережі, передають Патріоти України.

Активісти несуть плакати з написами "Свободу політв'язням", "Вільна преса заборонена в Росії", "Свободу Сенцову", "Путін - терорист". Дехто несе плакати з лайкою на адресу обох політиків.

На мітинги приїхали опозиційні росіяни. Трьох з них російські митники затримали на кордоні. У активістів знайшли транспорант "Свободу політв'язням". Його вони планували розгорнути під час мітингу.

В день зустрічі 16 червня відбудеться 10 різних заходів. Amnesty International проведе мітинг за права людини. "Національна коаліція" мітингуватиме проти торгової політики Трампа і анексії Криму Росією.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...