"Путин! Помоги!": Росіяни налякані через високу ймовірність руйнування чергового моста (фотофакт)

У російському Краснодарі незабаром впаде міст через річку Кубань.

Росіяни благають свого президента Володимира Путіна запобігти трагедії з численними жертвами. Про нову проблему РФ з мостом розповідають місцеві ЗМІ. передають Патріоти України.

На Яблуневському мосту в Краснодарі з'явився величезний банер із зверненням до Путіна. Городяни просять свого президента відремонтувати 60-літню споруду, яка з дня на день може впасти в річку. Жертв в такому випадку буде дуже багато, попереджають автори банера, так як мосту доводиться справлятися з величезним потоком транспорту щодня. "Путин, помоги! Мы боимся за свою жизнь. Мост вот-вот рухнет!” - написали краснодарци, уточнивши, що губернатор краю ігнорує проблему.

Важливо відзначити, що останнім часом в Росії спостерігається "мостопад". Через брак грошей Кремль вже не може підтримувати інфраструктуру Росії в пристойному стані - все руйнується.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

14 вересня - Воздвиження Хреста Господнього: Що категорично не можна робити в цей святковий день

субота, 14 вересень 2024, 0:10

14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва, прочитана з чистою душею, допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...