"Путин проигрывает в войне за Украину", - письменник

Літератор вважає, що влада РФ непоступлива в справі незаконно засудженого в країні і голодуючого українського режисера Олега Сенцова, оскільки російський президент Володимир Путін програє у війні за реально незалежну Україну.

Андрій Курков

Главу Росії не хвилює доля його громадян, затриманих за військові та інші злочини в Україні, тут він повністю повторює політику диктатора СРСР Йосипа Сталіна, який вважав радянських солдатів, які потрапили в полон, зрадниками, - розповів Андрій Курков, передають Патріоти України.

"Причина відмови Росії навіть розглядати питання про Сенцова лежить перш за все в тому факті, що у війні за реально незалежну Україну Путін програє. Програє Україні остаточно і безповоротно", - зазначив письменник.
Курков наголосив, що весь світ вимагає від Путіна вивести свої війська з Донбасу, повернути Крим, припинити відправляти боєприпаси в фейкові "республіки" на сході української держави. "Весь світ від нього також сьогодні вимагає звільнити Олега Сенцова. Він не реагує ні на одну з вимог, явно вважаючи їх рівнозначними. Тобто виконання будь-якої з цих вимог буде сприйнято самим російським президентом і його прихильниками, як ознака капітуляції", - додав автор.
"Знаковим також є те, що доля власних російських громадян, затриманих за військові та інші злочини в Україні, його не хвилює - тут він повністю повторює політику Сталіна, який вважав радянських солдатів, які потрапили в полон, зрадниками", - cказал письменник.

"Простіше кажучи, Україна, вимагаючи звільнення або обміну українських політв'язнів, намагається вести переговори з людьми, що знаходяться ментально в іншій епосі - в епосі холодної війни, в епосі, коли питання цінності людського життя в кращому випадку викликав у політиків СРСР здивовану посмішку", - заявив він.

Джерело: Апостроф
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...