"Путин умер": Дивна поява глави держави відроджує у Росії старі чутки про його смерть (фото)

Чутки про те, що Путін помер знову поповзли після його дивного повернення. Як виявилося, після двотижневої відсутності Путін помітно підріс і «припух».

Нове набрякле обличчя все менше нагадує прототип, пишуть у соцмережах, передають Патріоти України. Крім того, ряд інших ознак вказує на те, що все ж показують двійника. Сильні сумніви викликав зріст Путіна під час офіційної появи разом з міністром оборони Шойгу. Або воно на 30-сантиметрових ходулях, або це зовсім інша людина...

Про це й пише і журналіст Андрій Шипілов, котрий переконаний, що вірним підданим показують замість Путіна актора-двійника: «Спостережливі громадяни помітили, що в різних ЗМІ на звітних фотках з цієї зустрічі Путін був у різних краватках, сорочках і піджаках. Джерелом фоток скрізь була вказана прес-служба Кремля і сайт kremlin.ru. Я тут же запостив ці скріншоти у себе, народ посміявся, познущався з ледарів-журналюг, які взяли для ілюстрації статей перші-ліпші фото. Здавалося б, все з'ясувалося і можна заспокоїтися. Але панове, раз статті проілюстровані помилковими фото, то повинні ж десь бути справжні. Найправильніше - шукати справжні у акредитованих телевізійників. Вони ж все прямо знімали, у них же свої оператори, чи не так?

І ось в першому ролику, від 19 числа, диктор повідомляє нам, що «сьогодні» пройшла нарада в Новоогарьово і «Володимир Путін в Новоогарьово обговорив з постійними членами Ради Безпеки Росії ситуацію в Сирії і на Україні».

На другому ролику, від 20-го числа, вже немає ніякої часової прив'язки, ні «сьогодні», ні «вчора», диктор просто повідомляє, що «Володимир Путін в Новоогарьово обговорив з постійними членами Ради Безпеки Росії ситуацію в Сирії і на Україні».

Так він говорить про те засіданні, яке було вчора? Очевидно - ні! Тому що і у Путіна інша сорочка, і члени ради безпеки одягнені по-іншому, та їх і явно менша кількість. І мікрофони! Зверніть увагу на мікрофони. Вони різні! Це - важлива деталь. Мікрофони не стоять на столі просто так. Вони вмуровані в стіл, вони закріплені намертво, і з'єднані зі спеціальною звуковою системою. Там же вимоги безпеки ого-го! Щоб ніхто не підслухав, не зміг зняти ні звукові, ні магнітні, ні електричні коливання. Все тисячократно перевіряється і фіксується намертво. Не можна просто так взяти і поміняти або пересунути мікрофон.

Мікрофони - різні. Значить це різні кабінети, в різних місцях. Один кабінет є точною копією іншого, але це різні кабінети! Можливо в Новоогарьово існують дві копії одного і того ж кабінету, але здоровий глузд підказує мені, що принаймні один ролик знімався не в Новоогарьово.

І гляньте на Патрушева і Іванова в фінальних сценах ролика. Спітнілі, втомлені, замотані люди зі скуйовдженим волоссям, з розстебнутими верхніми гудзиками сорочок і розслабленими вузлами на краватках.

Хіба в такому вигляді приходять на нараду до президента? До Путіна, який може виставити з наради за неправильно подану авторучку! Не знаю, чи доводилося вам брати участь в кінозйомках, але я таке бачив в павільйонах Мосфільму, після 60 дубля, коли і актори, і статисти, і оператори, і реквізитори, всі умудохані в усмерть, всі мріють скоріше закінчити і вже ніхто не стежить за тим, щоб на головному герої був той самий реквізит, що був на початку зйомок.

І на закінчення - вишенька на торті!

На сьомій секунді другого ролика в кадрі за спиною Путіна з'являється мужик і зачиняє двері. Буде час, подивіться всі відеозвіти з усіх репортажів з Кремля. Чи багато ви знайдете таких записів, щоб в кадрі з главою держави вискакували такі ось мужики. За протоколом зйомка повинна починатися лише тоді, коли все вже підготовлено, всі двері зачинені, всі мужики віддалені на безпечну відстань і всі перевірки проведені."

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...