"Путинские соколы" будут стрелять в народ, - російський блогер (відео)

На російсько-білоруських навчаннях "Захід-2017" вертоліт Ка-52 мимоволі вистрілив ракетами по глядачах, в результаті чого двоє людей отримали важкі поранення і дві машини було підірвано.

"Вертоліт випустив ракети з відстані, з якої цілком було видно нештатну ситуацію і людей в зоні обстрілу", - пише на своїй сторінці у Facebook російський блогер Ілля Вайцман, передають Патріоти України.

Далі - мовою оригіналу: "- Алло! С кем я могу поговорить на счёт сарая?

- Извините, это авиабаза. Вы не туда попали.

- Нет бл*ть, это вы не туда попали! Так с кем поговорить на счет моего сарая?!

...а вообще, конечно, не смешно. Пилоты не могли не видеть гражданских около цели, по которой они наносили удар. Возможно, это плановая мишень (не факт, кстати) и там не должно было быть людей вообще, не знаю (вопрос к обеспечению безопасности, ага), но вертолет выпустил ракеты с расстояния, с которого вполне было видно нештатную ситуацию и людей в зоне обстрела. Но это "путинских соколов" нисколько не смутило и не остановило.

P.S. Я не знаю, чем дело закончилось и были ли жертвы. Но то, что белую Ниву, как минимум, под списание - безусловно.
P.P.S. А вы спрашиваете: "будут ли они стрелять в народ?"... Будут. И с вертолетов "Росгвардии" убивать будут, и ничего не дрогнет. "Честь моя зовется верность" и все такое..."

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...