"Пи**ец - это я!": Лебединський присвятив новий кліп "ваті" та її вождям (відео)

Відомий артист випустив сатиричний нецензурний кліп про Росію...
Олексій Лебединський

Російський співак Олексій Лебединський, більше відомий як Професор Лебединський, який зараз живе в Києві, випустив кліп на пісню "Пі ** ец - це я!", Передаються Патріоти України.

Нехай це стане моїм подарунком рідному російському народу до чергових іграшковим "виборів", - пояснив музикант. Кліп знімали в Києві.
Обережно! Звучить ненормативна лексика!

Відео вже отримало захоплені відгуки в Facebook і негативні в YouTube. Відзначимо, що в кліпі "народ" ходить з портретами Сталіна, Гітлера, Путіна та інших "вождів". "Про що цей кліп взагалі? Поїхав в штати ходи там з прапором Обами або Трампа, навіщо Путіна поносити? Тобі немає місця в РФ. А хочеш носити плакатики з обезьякамі приїжджай до нас :) Тут на тебе відразу справу заведуть. З штатів верещати кожен зможе. боягуз ти", - пишуть Лебединському в коментарях.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...