"Пи**ец, сейчас разъ**ошим яхту!", або Пригоди "морських вовків" Кремля в Південній Кореї (відео)

Російське судно протаранило міст у Південній Кореї.

SEAGRAND

Російське вантажне судно SEAGRAND зранку 28 лютого врізалося в міст у порту південнокорейського міста Пусан. Надзвичайна подія сталася о 09:23 за київським часом, передають Патріоти України з посиланням на місцеві ЗМІ.

Носова частина судна влетіла в ділянку між опорами конструкції. В результаті зіткнення SEAGRAND отримав пошкодження, а на мосту з'явилася діра глибиною п'ять метрів. Ніхто не постраждав.

Відео зіткнення SEAGRAND із мостом доводить, що моряки були п'яні.

"Вот до чего доводит алкоголь", - кажуть члени екіпажу на записі з камер відеоспостереження, поширеному в мережі.

"- Пи**ец, мы не вывернем, мы сейчас разъ**ошим яхту! - Мож пронесет? – Да х*й там! Помогите кто-нибудь боцману, че он там один с концом этим еб*тся?" - чути розмови російських моряків перед зіткненням.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...