Пийте на здоров'я: Напої для прискорення обміну речовин (фото)

Від обміну речовин в нашому організмі залежить дуже багато чого. Наприклад, в залежності від метаболізму знаходяться ваша вага і стан організму в цілому.

Щоб обмін речовин протікав швидко і без проблем, спробуйте пару напоїв, що прискорюють його, передають Патріоти України.

Коктейль з яблуком і корицею

Інгредієнти:

  • 1 яблуко;
  • 1 паличка кориці.

Наріжте яблуко шматочками, видаливши насіння, додай паличку кориці, залий водою.

Коктейль «Мохіто»

Інгредієнти:

  • 1 лимон;
  • 1 свіжий огірок;
  • 2-3 гілочки м'яти.

Наріжте лимон шматочками, огірок - кружечками. Залийте 1,5 літрами води і дайте трохи настоятися.

Коктейль з імбиром і лимоном

Інгредієнти:

  • 3 лимона;
  • 3 сантиметри кореня свіжого імбиру;
  • 1 щіпка сухого перцю чилі.

Вичавіть сік з двох лимонів, а третій наріжте, натріть на тертці корінь імбиру, додайте щіпку перцю чилі, залийте водою - холодною або гарячою.

При вживанні таких напоїв ви не тільки допоможете своєму організму насититися вітамінами, але і прискорити свій обмін речовин, щоб підтримувати тіло в тонусі.

Джерело: mport.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...