"Пир во время чумы": Ялта задихається від сильної пожежі

Жителі Ялти повідомляють про триваючу потужну пожежу в околицях міста - багато районів затягнуло димом, в будинках городян нічим дихати. А в цей час в місті триває святковий концерт на честь дня Ялти.

Про це ялтинці пишуть в соціальних мережах, передають Патріоти України.

За їх словами, пожежа триває кілька годин, і її гасять без застосування авіації, хоча вже видно, що її масштаби занадто великі для стандартних засобів пожежогасіння. При цьому в місті триває святковий концерт на честь дня Ялти.
«Город затянут дымом от пожара, который тушат без авиации. И только понаехи довольны — у них все еще хуже», - обурені місцеві жителі.
«В лесу охренительный фейерверк зато… пир во время чумы», - додав інший автор.
«Люди тонут, лес горит. К черту такой праздник», - повідомляють ялтинці. За їхніми даними, тільки сьогодні в морі потонули як мінімум дві людини.
«Над Ялтой горит весь день лес, полыхает Уч-Кош. Пожар был в Ливадии и городе, сегодня несколько утопленников за день. А в это время гремит салют над городом, чужие и пришлые „руководители“ пьют и празднуют День нашего города. Символично вышло», - зазначила ще одна місцева жителька.
«Кстати, несмотря на СВ-ветер — основную часть дыма, попросту говоря, сносит в сторону Фороса — запах дыма отчетливо ощущается минимум последние полчаса уже и почти в центре города», - також повідомляють очевидці.
«Скачущие в кокошниках на фоне пожарища до небес - я так себе последний круг АДА и представляла! Уроды, окститесь! Дотла спалят Крым, твари!» - обурені ялтинці.
«Ялта На набережной концерт В домах дышать нечем ВЕРТОЛЕТОВ НЕТ, и ХОРОШО ЕСЛИ БУДУТ УТРОМ Техника подойти не может-пожарные тушат огнетушителями», - додав ще один коментатор.

«Пожарная техника подъехать близко не может — машины стоят на расстоянии 100−150 метров от кромки огня. Сотрудники тушат огонь при помощи ранцевых огнетушителей и подручных средств»- йдеться в повідомленні.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...