Пиво без черги і "халявний" одяг: Вулицями Дніпра розгулював озброєний неадекват (фото, відео)

На проспекті Івана Мазепи в Дніпрі правоохоронці затримали чоловіка, який погрожував перехожим пістолетом.

Так, увечері 1 вересня поліція отримала інформацію про те, що на проспекті Івана Мазепи, біля супермаркету VARUS, перебуває озброєний чоловік. На місце негайно направили екіпаж патрульної поліції, підозрюваного затримали, передають Патріоти України.

Як повідомили в поліції, затриманий чоловік встиг зайти в магазин "Море пива" і, погрожуючи пістолетом, купити пиво без черги. Далі, за словами поліцейських, чоловік вийшов на вулицю і, погрожуючи пістолетом перехожому, змусив його зняти футболку.

Роман, очевидець події, розповів, що після цього чоловік спробував сховатися на таксі: "Біля входу в супермаркет до мене підійшов чоловік, який сказав, що тут розгулює людина з пістолетом. Я дійсно побачив чоловіка, який, погрожуючи зброєю водієві таксі, сідав в машину. Проспектом якраз їхав екіпаж патрульної поліції. Я пояснив їм ситуацію, і їм вдалося оперативно затримати озброєного".

За попередніми даними, у затриманого був при собі пістолет системи Стєчкіна з глушником, з 12 бойовими набоями. Жодних документів на зброю у нього при собі не виявилося. Також у нього було посвідчення "Правого сектора". Поліцейські викликали на місце слідчо-оперативну групу, а чоловіка доставили до відділення поліції для з'ясування обставин.

Джерело: Інформатор
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...