Рабинович, Мураєв і компанія: Оприлюднено список парламентських прогульників листопада (інфографіка)

У листопаді 58 депутатів пропустили понад 90% голосувань Верховної Ради.

Про це повідомляє громадський рух "Чесно", передають Патріоти України.

6 з 13, за даними письмової реєстрації, не голосували з невідомих причин. Ще 6 перебувають під слідством, втекли з країни або написали заяву про складання повноважень.

Нардепи, які були відсутніми під час усіх голосувань - Роман Зварич (БПП), Віталій Чепинога (БПП), Вадим Рабінович (Опоблок, лідер партії "За життя"), Вячеслав Константіновський (позафракційний), Вадим Кривохатько (позафракційний, за всю каденцію взяв участь у 18,5% голосувань), Євген Мураєв (позафракційний), Дмитро Ярош (позафракційний, за усю каденцію взяв участь лише у 1,95% голосувань), Андрій Журжій і Лев Підлісецький ("Самопоміч").

У найбільшій кількості голосувань не брали участь нардепи від фракцій "Радикальна партія Ляшка" (84%) і "Батьківщина"(84%).

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...