Радник Трампа просив прес-секретаря Путіна про сприяння, - ЗМІ

Радник президента США Дональда Трампа - Майкл Коен - звертався до прес-секретаря президента Росії Дмитра Пєскова з проханням посприяти в реалізації девелоперського проекту Трампа в Москві.
Майкл Коен

Про це пише газета The Washington Post, передають Патріоти України з посиланням на DW. Видання зазначає, що відповідні документи вже були надані Конгресу.

За даними газети, Коен відправив електронного листа Пєскову в середині січня 2016 року, тобто вже під час виборчої кампанії у США.

Воно стосувалося будівництва Trump Tower у Москві. Сам Коен, виступаючи перед конгресменами 28 серпня, заявив, що так і не отримав відповідь від Пєскова і пізніше ні з ким з російських чиновників не обговорював бізнес-проект Трампа.

За словами Коена, московський проект Трампа полягав в угоді з російською девелоперською компанією, яка повинна була побудувати в Москві висотку і заплатити Трампу за те, щоб отримати право назвати її Trump Tower. Однак проект не отримав необхідних погоджень від російської влади, і тоді американський бізнесмен російського походження Фелікс Сетер, який виступав посередником у цій угоді, порадив Коену звернутися до Пєскова, оскільки, на його думку, для проекту міг знадобитися дозвіл уряду РФ.

У свою чергу, нинішній радник президента США Тай Кобб, найнятий ним у липні 2017 року спеціально для вирішення питань про можливі зв'язки з Росією, стверджує, що сам Трамп не знав про лист Коена Пєскову.

Коен вважається одним із найближчих радників Трампа з 2007 року, проте формально ніякого відношення до виборчої кампанії не мав. Він був віце-президентом Trump Organization, звідки пішов на початку 2017 року, і з тих пір працює особистим адвокатом Трампа.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...