Ракетний "Бал": Росія випробувала в Криму небезпечну зброю

Військові РФ відпрацьовували завдання ракетних ударів по морських цілях за допомогою берегового ракетного комплексу "Бал".

Росія провела в окупованому Криму ракетні навчання з використанням протикорабельного берегового ракетного комплексу "Бал" з "відпрацювання практичних навичок із завдання умовних ракетних ударів" по морських цілях, передають Патріоти України з посиланням на Міноборони РФ.

"Метою навчань є вдосконалення навичок військовослужбовців під час виконання завдань з виявлення надводних цілей видачі цілевказівок і підготовки комплексів до завдання ракетних ударів у різних умовах", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що екіпажі стартових батарей відпрацювали способи розміщення техніки на різних позиціях, виконуючи завдання з виходу, розгортання, зміни бойового порядку і розташування після застосування зброї.

Під час навчальних заходів обслуга ракетних комплексів виконала умовні (електронні) пуски ракет.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...