Рахунок йде на тижні: Молдовський друг Путіна скликає "АнтиМайдан", щоб утриматись на посаді

"Скоротити" президентський пост, а заодно з ним і "кремлівського друга" Ігоря Додона збирається парламент Молдови. Країна стоїть на порозі історичних змін, до яких явно не готові в Москві.

Ігор Додон

У Молдові, яка стоїть на порозі виборів, щосили вирують політичні пристрасті. Демократична партія країни має намір ліквідувати інститут президентства і заодно позбутися від Ігоря Додона, який не приховує свої проросійські переконання, передають Патріоти України з посиланням на закордонні ЗМІ.

У зв'язку з виниклою ситуацією Ігор Додон екстрено організовує щось на кшталт "АнтиМайдану" часів правління Януковича в Україні. Він закликає своїх симпатиків до мобілізації. "Нас чекають дуже непрості часи. Хочу закликати наших прихильників бути максимально пильними і готовими до повної мобілізації", - заявив президент країни в ефірі телеканалу "Молдова".

Додон не сумнівається, що ліквідація інституту президентства викликана виключно бажанням проєвропейських депутатів парламенту позбутися його, як "непідконтрольного". При цьому, він упевнений, що має широку підтримку серед населення Молдови, яке, як він сподівається, не дасть президента в образу.

Додон заявляє, що рахунок йде на тижні, найближчим часом демократи спробують втілити "свої погрози". Парламентські вибори в республіці пройдуть 24 лютого 2019 року.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...