Range Rover у кюветі: Чоловік Єлизавети II потрапив у ДТП. 97-річний герцог Единбурзький досі сідає за кермо

Букінгемський палац підтвердив факт аварії, але заявив, що сам герцог не постраждав.

Чоловік королеви Великобританії принц Філіп потрапив в автомобільну аварію біля маєтку Сандрінгем, де він зараз відпочиває разом з Її Величністю, передають Патріоти України з посиланням на Daily Mail.

Машина 97-річного герцога Единбурзького зіткнулася з іншим автомобілем. Відомо про двох поранених. Букінгемський палац підтвердив факт аварії, але заявив, що сам герцог не постраждав. Повідомляється, що Філіп сам був за кермом. На фотографіях з місця ДТП видно перекинутий набік Range Rover принца. Друга машина з'їхала з дороги в кущі.

На місце прибула поліція і медики. Свідки стверджують, що Філіп, якому допомогли вибратися з машини, був сильно вражений. Його доставили в Сандрингемський палац, де його оглянув лікар. Автомобіль принца отримав серйозні пошкодження.

Філіп в квітні 2018 року переніс на операцію на стегні. З серпня 2017 року чоловік королеви офіційно числиться на пенсії.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...