"Раньше казалось, что дивизии «правосеков» еще чуть-чуть и освободят Кубань. Вместо «Правого сектора» и кровавых бандеровцев в России теперь новая страшилка", - московський кореспондент

Європейський менталітет - це свобода в діях і свобода особистого вибору для кожного.

Відомий український блогер і журналіст Роман Цимбалюк на своїй сторінці в Facebook пише про те, що щось давно не лякала російська пропаганда своїх співгромадян «Правим сектором» і кривавими бандерівцями, передають Патріоти України.

Раніше здавалося, що дивізії «правосеков» ще трохи і звільнять Кубань. У цій частині ясно. Весь тягар війни на собі несуть в першу чергу Збройні сили України, які виступають новим злом.

«Цей факт навіть противник почав визнавати, а «правосекі» тим часом продовжують маргіналізуватися і закінчують перевтілення з «активістів» в хуліганів. Сподіваюся, ніхто не постраждає від їх витівок сьогодні в Києві», - написав Роман Цимбалюк.

Він додає, що, звичайно, дивна ситуація. Невже в «Правом секторі» не розуміють, що європейський спосіб життя - «це не євроремонт», а особисті свободи для всіх, і одні не можуть обмежувати її для інших. Адже суть не в тому, що хтось заохочує гомосексуалізм, а хтось ні, суть в тому, що європейський менталітет - це свобода в діях і свобода особистого вибору для кожного.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...