Раптово помер у Росії: Стало відомо про трагедію із сином екс-шпигуна Скрипаля

Син російського шпигуна-перебіжчика Сергія Скрипаля у 2017 році приїхав на екскурсію в Санкт-Петербург і раптово помер за дивних обставин.

Сергій Скрипаль

Про це розповів у своєму Telegram російський журналіст, головний редактор радіостанції "Ехо Москви" Олексій Венедиктов, передають Патріоти України.

"Його дочка Юлія, яка зараз перебуває у комі, в Солсбері, приїхала до батька тільки що з Росії (з Петербурга). У Солсбері постраждало 21 особа. Аерозоль?" - вказав на закономірність він.

Як повідомлялося раніше, на початку березня у британському місті Солсбері отруїли російського шпигуна-перебіжчика Сергія Скрипаля та його доньку Юлію. Вони знаходяться у критичному стані.

Скрипаль був співробітником ГРУ, де пропрацював до 1999 року. У 1995 році він був завербований спецслужбами Великобританії. У 2006 році російський суд засудив його до 13 років позбавлення волі. У 2010 році Скрипаля помилували і передали США. Британська поліція підозрює, що за отруєнням Скрипаля стоїть Росія.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...