"Расистська свиня!": Трампа принизили у прямому ефірі

Політичний оглядач телеканалу CNN Ана Наварро в прямому ефірі двічі обізвала президента США Дональда Трампа «расистською свинею».

«Запишіть мене в категорію тих людей, хто вважає Трампа расистом. На його думку, мексиканці — злочинці і ґвалтівники, а Сальвадор і Гаїті — срані діри. Він расистська свиня!», — вона спробувала перебити опонента. На це звернуло увагу видання MediaITE, передають Патріоти України.

Коли ведучий дав їй слово, Наварро слово в слово повторила сказане.

25 жовтня Трамп заявив, що направляє військових на південний кордон країни для захисту американської території від каравану мігрантів. У середині жовтня повідомлялося, що приблизно три тисячі мігрантів перейшли кордон Гондурасу і Гватемали і направляються на північ в сторону Мексики. Пізніше до них приєдналися ще приблизно 1,3 тисячі осіб. Їх мета — потрапити в США або попросити притулку у мексиканської влади.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...