Реалії "руського міра": Референдум - це екстремізм

Вирок журналісту РБК Олександру Соколову за заклик провести референдум в Росії продемонстрував лицемірство влади РФ і підконтрольних їм ЗМІ в питанні референдумів в Криму і на Донбасі.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав журналіст і блогер Денис Казанський, передають Патріоти України.

"Пам'ятаєте, як три роки тому Путін і російське ТБ надривалися, доводячи, що жителі Криму і Донбасу мають право на референдумі самі вирішувати свою долю?" - зазначив він.

"А ось що буває з тими, хто намагається організувати референдум в самій Росії. В Москві суд засудив журналіста РБК Олександра Соколова за заклики до проведення референдуму до 3,5 років колонії. А двом його соратникам упаяв по 4 роки", - додав Казанський.

Журналіст нагадав, що організаторів референдуму визнали екстремістами.

"Ну ок, якщо в самій Росії визнають, що референдум - це екстремізм, то чому тоді засуджують АТО і називають її "каральною операцією"? Хіба влада України не повинна захищати своїх громадян від екстремістів? Тим більше, що наші екстремісти проводили свої "референдуми" під дулами автоматів", - резюмував блогер.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...