"Рефлекс Павлова", або Вибори наближаються: Чиновник розповів про нардепа, який роздає людям цукор

Глава Луганської обладміністрації Юрій Гарбуз розповів, що один з депутатів Верховної Ради роздає людям у регіоні цукор, що на решті території подають так, ніби люди голодують.

Сергій Шахов

"Якщо депутат хоче допомогти вставити вікна в садочку - нехай приїжджає і вставляє. Якщо хоче військовим допомогти - будь ласка. Але якщо він хоче через канали та газети гадити тут, то цього робити не потрібно. Через це ми несемо іміджеві втрати. І коли Шахов (народний депутат Сергій Шахов, - ред.) роздає тут цукор жителям, то на тій території це подають так, що нібито нам їсти нічого. І це не іміджеві втрати Шахова або Луганської області. Це втрати всієї країни. І якщо ми хочемо, щоб у нас запрацювали закони, нам потрібно перестати брати цей цукор", - відзначив Гарбуз, передають Патріоти України.

Крім того, він навів цікаву паралель з тваринами. "Живучи в лісі, я приручив своїх звірів до режиму прийому їжі. Як тільки стукав по відру, вони повинні були відразу прибігати. У результаті у них виробився рефлекс. Сьогодні відбувається те ж саме і з людьми. Вибори ще не почалися, але нас уже потроху підгодовують. І як тільки потрібно буде, всі прибіжать", - сказав губернатор.

Гарбуз зазначив, що політтехнологи по-хамськи ставляться до майбутнього життя українців.

"А рефлекс Павлова зараз на нас спрацьовує швидше, ніж на тваринах. Якщо побіжимо за гречкою і цукром на наступних виборах, будемо падати ще нижче", - підсумував він.

Джерело: Апостроф
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...