"Рефлекс Павлова", або Вибори наближаються: Чиновник розповів про нардепа, який роздає людям цукор

Глава Луганської обладміністрації Юрій Гарбуз розповів, що один з депутатів Верховної Ради роздає людям у регіоні цукор, що на решті території подають так, ніби люди голодують.

Сергій Шахов

"Якщо депутат хоче допомогти вставити вікна в садочку - нехай приїжджає і вставляє. Якщо хоче військовим допомогти - будь ласка. Але якщо він хоче через канали та газети гадити тут, то цього робити не потрібно. Через це ми несемо іміджеві втрати. І коли Шахов (народний депутат Сергій Шахов, - ред.) роздає тут цукор жителям, то на тій території це подають так, що нібито нам їсти нічого. І це не іміджеві втрати Шахова або Луганської області. Це втрати всієї країни. І якщо ми хочемо, щоб у нас запрацювали закони, нам потрібно перестати брати цей цукор", - відзначив Гарбуз, передають Патріоти України.

Крім того, він навів цікаву паралель з тваринами. "Живучи в лісі, я приручив своїх звірів до режиму прийому їжі. Як тільки стукав по відру, вони повинні були відразу прибігати. У результаті у них виробився рефлекс. Сьогодні відбувається те ж саме і з людьми. Вибори ще не почалися, але нас уже потроху підгодовують. І як тільки потрібно буде, всі прибіжать", - сказав губернатор.

Гарбуз зазначив, що політтехнологи по-хамськи ставляться до майбутнього життя українців.

"А рефлекс Павлова зараз на нас спрацьовує швидше, ніж на тваринах. Якщо побіжимо за гречкою і цукром на наступних виборах, будемо падати ще нижче", - підсумував він.

Джерело: Апостроф
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...