"Рекорд за всю історію Криму": Окупанти розповіли, як "побили" Україну

В окупованому Криму похвалилися, що нібито провели свій найуспішніший курортний сезон за всі пострадянські роки.

Кількість туристів наблизилася до 7 млн осіб, стверджують російські пропагандисти, - передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Приїжджі принесли до бюджету понад 3,2 млрд рублів у вигляді податкових відрахувань.

"В усіх успіхах "звинувачують" Кримський міст. Курортний сезон у Криму став не тільки найуспішнішим за всі пострадянські роки. В минулому році півострів відвідала рекордна кількість відпочивальників — 6,8 млн чоловік. Це на цілих 26% більше, ніж у 2017 році . Так багато туристів у Криму не було з часів розвалу СРСР, а відтоді минуло вже 28 років. Востаннє піковий потік був досягнутий у 2012 році, коли на півострові відпочило 6,1 млн осіб. Таким чином, Криму треба було всього п'ять років на те, щоб "у складі РФ" побити ще й рекорд українського періоду історії півстрова", — пише російський ЗМІ.

Також окупанти стверджують, що якщо "в український період півострів відвідували представники 50 країн, то минулого року у Криму побували люди зі 132 країн — це своєрідний рекорд за всю історію Криму".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...