Релакс, зарядка і екологічно чисті продукти: Як і що на своїх городах вирощують знамениті українці

Серпень — пора збору врожаю. Трудяться і відомі українці.

Популярні письменники, співаки та інші відомі особистості віддають перевагу екологічно чистій продукції, а тому займаються її вирощуванням самостійно, передають Патріоти України.

Письменник Андрій Курков має невеликий город, на якому він вирощує базилік, пастернак, червоний буряк і моркву. Письменник зізнається, що через погодні умови морква в цьому році дрібна. "Я дуже люблю працювати на городі, особливо - боротися з бур'янами. Так! Ця справа вимагає щоденної праці, але я не лінуюся. Робота на землі звільняє голову від зайвих думок. Тому для мене це своєрідні релакс і зарядка", — вважає Курков.

А ось Павло Зібров досить досвідчений у питанні вирощування власних продуктів. Він розповів, що кожен рік вирощує всього потроху. "У цьому році вирощуємо помідори — червоні, жовті, черрі, а також огірки, капусту і всяку зелень на площі шість квадратних метрів. Мало? Та де! Поміщаємо на городі все! Скажу чесно, на землі працювати не люблю, але доводиться, тому що хочеться з'їсти власних овочів. Особливо люблю прийти на город і прямо там ласувати помідорами. Також є садок. Збираємо груші, яблука, сливи. Роблю заготівлю на зиму — нарізаю яблука і груші і сушу на сонці. Потім виходить чудовий компот", — розповів артист.

Світлана Білоножко, українська співачка, зараховує себе до справжніх українських господинь. Вона каже, що любить працювати на землі і має невеликий город. "Вирощую кріп, петрушку, селеру, редис, огірочки, помідори. Ой, до речі, томати в цьому році дали гарний врожай, є чим похвалитися. Знаєте, для мене робота на городі — це і тренування м'язів, і заряд позитивною енергією, і гарантія, що їжа, яку буду споживати, екологічна і корисна. Город — мій власний овочево-фруктовий супермаркет", — зізнається жінка.

Роман Турянин, співак вокальної формації "Піккардійська терція" розповів, що в задоволення займається городом. "Люблю попрацювати в саду — садити дерева, кущі, доглядати за ними. Тепер пожинаю плоди своєї праці і насолоджуюся, адже все, що сам виростив, - краще і смачніше. І в будь-який момент є що подати на стіл. А ще для себе і друзів роблю домашнє вино з яблук і винограду. Я родом із Закарпаття, а там кожен господар таке вміє!" — вважає артист.

Джерело: Експрес
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...