Ревнощі вбивають: Ревнивий чоловік підрізав екс-дружину, та під час втечі загинув у ДТП

Поранивши колишню дружину в живіт та шию, чоловік сів в автомобіль, розігнався та на величезній швидкості в’їхав у дерево. Від отриманих травм він загинув на місці.

На Сумщині чоловік через ревнощі поранив ножем колишню дружину і, тікаючи на автомобілі, загинув у дорожньо-транспортній пригоді. Як повідомили у відділі комунікації поліції Сумщини, подія сталася 10 березня в с. Грунь Охтирського району, передають Патріоти України.

Згідно із повідомленням, до Охтирського відділу поліції майже одночасно надійшло два повідомлення про події, що сталися за однією адресою. Перше – від лікаря бригади швидкої допомоги, який повідомив про спричинення ножових поранень 38-річний жінці. Інше – про загибель її колишнього чоловіка.

«На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група. Інформація підтвердилась. Жінку з проникаючими ножовими пораненнями черевної порожнини та шиї доставили до хірургічного відділення. Життя чоловіка врятувати не вдалося. Він загинув в автомобілі, яким керував. Автівка врізалась в дерево неподалік будинку», – коментує начальник Охтирського відділу поліції Руслан Кладько.

За його інформацією, подружжя не жило разом понад рік. Чоловік загалом характеризувався позитивно, працював трактористом. Але неодноразово через ревнощі погрожував своїй колишній дружині. Того дня він вкотре прийшов, аби з’ясувати стосунки. Чоловік почав сваритися зі своїм 19-річним сином та погрожував йому. Мати вступилася за хлопця і намагалася випроводити колишнього чоловіка. Розлючений чоловік вхопив ножа та поранив жінку у живіт та шию. Потім вибіг на вулицю, сів у власне авто, розігнався та на великій швидкості в’їхав у дерево. Від отриманих травм чоловік загинув на місці.

«У поліції за цими фактами відкрили кримінальні провадження за ч. 2 ст. 15 (замах на злочин) та ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство), а також за ч. 2 ст. 286 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України», – зазначається у повідомленні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...