"Революції там не було і не буде": Експерт спрогнозував, що чекає на Крим

Захоплений Росією Крим перетвориться на "сіру зону", де не буде інвестицій та економіки.

Андрій Клименко

Таку думку висловив головний редактор порталу BlackSeaNews, глава наглядової ради фонду "Майдан закордонних справ" Андрій Клименко, передають Патріоти України з посиланням на Апостроф.

"Революції там не було й не буде. Крим вже навіть не дуже цікавий для професіоналів, як в перші роки окупації. Ми всі розуміємо, які процеси там відбуваються. Всі тренди відомі і нічого нового там, в принципі, бути не може", – сказав Клименко.

За його словами, в Криму збережеться велика дотаційність. Також на півострові не буде інвестицій і великої кількості туристів. "Це буде просто "сіра зона" з військовими базами, навіть не знаю, куди ще їх можна там засунути, так їх багато. Така невизнана територія без нормального зв'язку, банків, інвестицій, економіки і так далі", – наголосив він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...